La Fundació d’Estudis Superiors d’Olot signa un conveni de col·laboració amb el Col·legi d’Arquitectes de la demarcació de Girona

El mes de maig passat, la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot va signar un conveni de col•laboració amb el Col•legi d’Arquitectes de Catalunya de la demarcació de Girona, després d’haver acollit un dels seus cursos durant el 2013 amb gran èxit de participació. Amb aquest acord també s’ha recuperat la col•laboració entre la FES i la Delegació de la Garrotxa-Ripollès del Col•legi d’Arquitectes que durant anys havia estat membre del Patronat de la FES.

El dimecres 18 de juny la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot organitzarà un seminari dedicat a les empreses que vulguin conèixer els processos de la contractació pública, per informar-les sobre els procediments que han de seguir per presentar-se a aquests concursos. La persona encarregada de portar la ponència serà Alícia Vila i Torrents, llicenciada en Dret i en Ciències de la Informació i Secretària General de l’Ajuntament d’Olot.