‘Som Escola’ de la Garrotxa ha llegit un manifest i ha explicat que reivindicarà l’escola en català a Barcelona el 14 de Juny

Des de l’arribada del ministre Wert a Educació, han estat diverses les concentracions en contra de la seva política que obliga a separar als alumnes en funció de la seva llengua. Les entitats garrotxines adherides a ‘Som Escola’, encapçalades per Òmnium Cultural Garrotxa, hi estan en contra i han explicat que per això aniran a la cercavila “Per un país de tots, decidim escola catalana” que es farà el proper 14 de juny a Barcelona.

Tres representants de pares, mestres i alumnes de ‘Som Escola’ de la Garrotxa van fer lectura del Manifest que es llegirà a Barcelona. En l’acte, l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas van voler expressar el seu suport a la cercavila i a les iniciatives que ‘Som Escola’ emprengui a la nostra ciutat. Com que l’objectiu és que no hi hagi cap impediment perquè tothom qui ho vulgui pugui anar a la cercavila, des d’Olot s’ha organitzat un complet dispositiu d’autocars. La cercavila de Barcelona començarà a les 6 de la tarda i recorrerà el Passeig de Sant Joan i la Gran Via en defensa del model d’immersió lingüística que es duu a terme a Catalunya des de fa 30 anys.