El Cagaburro del CEF Bosc de Tosca celebra la seva tercera edició en una tarda de festa, bon temps i les 3.200 parcel·les venudes

La tercera edició del Cagaburro, una iniciativa del Club Escola de Futbol Bosc de Tosca, ha estat un èxit de participació i també d’assistència a la festa. Les 3.200 parcel·les de les quals disposava el club s’havien venut abans de començar el concurs i durant a la diada d’aquesta tarda hi han assitit unes 400 persones. Els rucs s’han fet esperar per fer les seves necessitats però el Cagaburro ja ha repartit premis de pes un any més als guanyadors.

El Cagaburro del Club Escola de Futbol Bosc de Tosca ha arribat a la seva tercera edició aquesta tarda amb un èxit total en totes les facetes. Les 3.200 parcel·les en les quals es dividia el camp de sorra del club ja estaven venudes abans de començar ja que portaven setmanes en circulació i l’assistència al consurs ha estat bona amb unes 400 persones que han gaudit del bon temps amb l’animació dels germans Colom i del personal del Bosc de Tosca.

La mecànica, la de sempre, la Xaranga ha acompanyat als cinc rucs cap a les instal·lacions del club garrotxí i els burros s’han anat deixant anar, un per un, al voltant del terreny de joc, dividit equitativament. Els animals s’han fet esperar de valent i s’han superat les dues hores de concurs, però al final tot ha caigut pel seu propi pes i s’han repartit premis molt generosos. Un àpat al Celler de can Roca, un creuer, un cap de setmana en família a port aventura, passejades en burro, vals per meridatges a restaurants com Can Juvany.

Un atractiu reguitzell de premis que enguany han fet que el Cagaburro es consolidi encara més com una festa diferent, de club però també de tota la comarca.

Aquest ha estat el darrer any on es celebra el Cagaburro al damunt del camp de terra, ja que la temporada vinent el terreny serà de gespa artificial. El Cagaburro, però, se seguirà duent a terme al camp de gespa natural del Bosc de Tosca.

Els números premiats del Cagaburro 2014 són: burro verd 2.576, burro blau 1.633, burro groc 1.807, burro rosa 888 i burro vermell 3.022. Aquest any el números anterior i posterior als premiats s’enduen un pernil.