El CN Olot celebra la inauguració de la nova sala de fitness aprofitant la seva Diada del Soci

El Club Natació Olot ja ha inaugurat oficialment la seva nova sala de fitness. Aquest matí l’alcalde d‘Olot, Josep Maria Corominas, i la regidora d’Esports, Mar Roca, han presidit un acte d’inauguració que ha coincidit amb la Diada del Soci del Club.

El Club Natació Olot ha celebrat aquest matí una Diada del Soci molt important, ja que l’entitat garrotxina l’ha volgut aprofitar la ocasió per inaugurar la profunda remodelació de la sala de fitness, que havia quedat obsoleta i ha renovat tota la maquinària al complet. L’alcalde d’Olot Josep Maria Corominas i la regidora d’esports de la ciutat Mar Roca han presidit un acte que ha mostrat al públic  el rentat de cara del gimnàs del CN Olot. La d’avui era una data especial per al club ja que les seves instal·lacions s’han omplert per celebrar la diada del soci. Els més de 9.000 abonats del club tenien la opció de vistar-lo i realitzar diferents activitats esportives amistoses. En un dia de sol i bon temps, s’ha pogut comprovar el bon funcionament de la nova sala de fitness, que tot i la inauguració oficial d’avui, fa dues setmanes que està operativa i a l’abast de tots els socis d’una de les entitats més nombroses de la comarca.

Deixa un comentari