Xavier Bras i Marc Batllori són els guanyadors del primer premi del Wevoo per ‘Farro West’

D’entre les 28 obres presentades, el curtmetratge ‘Farro West’ de Xavier Bras i Marc Batllori ha resultat el guanyador del primer premi del Wevoo, el Festival de Western Volcànic d’Olot. La lectura del veredicte va tenir lloc ahir al vespre al teatre de Els Catòlics, amb la projecte dels curts premiats.

El Festival de Western Volcànic d’Olot, consolidat com un dels certàmens imprescindibles a Catalunya i un dels més singulars, reprodueix l’ambient de les pel·lícules relacionades amb l’oest americà, sempre respectant l’estil propi de cada equip. Tenint en compte aquesta condició, el jurat format per Imma Merino, crítica i professora de cinema, Jordi Teis, director de la Mostra de Documentals Olot.doc i Ales a la Cultura 2014, i Sandra Nuita, de l’Observatori d’Antropologia del Conflicte Urbà, ha atorgat el primer premi a en Xavier Bras i en Marc Batllori, de Girona, pel seu curtmetratge titulat ‘Farro West’, una creació molt original, demostració que amb pocs recursos és possible realitzar un bon curt de western.

Al curt de ‘Farro West’, el segueix ‘Ja veuràs‘, amb Jaume Pujadas en la direcció i Albert Grabulosa i Cristina Fernández com a guionistes.

El jurat popular també va tenir l’oportunitat de votar quin és el curt que més li agrada en una projecció que va tenir lloc el dijous als cinemes d’Olot. ‘On the run’ de Mercè Domènech i Gisel·la Arimany va ser el més aplaudit pel públic.

Al Wevoo també tenen cabuda les creacions dels més joves com ‘Atticvm’, dirigit per Ferran Bassaganyes, i ‘West and Laugh’ de la Júlia Aumatell i Mallol Codony.

Deixa un comentari