El CPA Olot omple les seves graderies amb un públic rendit a l’alt nivell de les actuacions sobre la pista  

Ahir el Festival de Patinatge Artístic del CPA Olot va omplir de gom a gom les graderies del pavelló. I no només en una sessió, sinó que ho va aconseguir fer en dues tandes. El nivell que es va poder veure a les instal·lacions olotines va ser espectacular i va tornar a mostrar la força del CPA Olot en aquest esport.

Únic, espectacular i iniguable. Així es pot definir el Festival de patinatge artístic que aquest dissabte olrganitzava, com cada any, el CPA Olot. El club olotí va fer una demostració de força i va omplir de gom a gom el pavelló garrotxí, i no una, si no dues vegades. En la sessió de la tarda ja hi va haver ple absolut, amb públic que es va haver de quedar fora, i en la sessió nocturna les graderies es van tornar a quedar sense seients lliures. I no és per menys, ja que el Festival més important del club durant tot l’any va acollir al millor patinatge artístic d’Europa i del món.

Les patinadores i patinadors del CPA Olot van actuar amb orgull i motivació, demostrant que jugaven a casa. La marxa del club va reunir als 200 integrants del CPA al damunt de la pista, amb una coordinació de grans i petites que va deixar bocabadat al públic. els tres grups de xou del club van estar esplèndits i el Grup A va fer entrar la nostàlgia al pavelló interpretant novament el ‘No hi ha res impossible’, ball campió del món l’any passat, a més del ‘Respira’, campió d’Europa enguany. A més de les patinadores locals, que van mostrar perquè el club ha arribat als podis de les competicions més exigents en totes les categories que ha disputat, el Festival comptava amb un altíssim nivell de convidats. el públic eva poder d’exhibicions individuals olotines i amb les actuacions de la parella campiona del món 2013 i del millor quartet d’Europa d’enguany.

Així doncs, el 29è Festival de patinatge artístic va tornar a posar la ciutat d’Olot a l’alçada de les millors del món. El patinatge artístic olotí està en un moment de forma esplèndit i és el mirall de totes els clubs, que saben que el nivell CPA Olot és difícil de superar.

 

x