La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, defensa a Olot la continuïtat de les matèries artístiques a les escoles catalanes malgrat la nova llei del ministre Wert

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, ha aprofitat la seva estada a Olot per anunciat que la Generalitat conservarà a les escoles catalanes els ensenyaments de caràcter artístic, com la música o la plàstica, malgrat el ministeri de cultura espanyol vulgui menstenir-los o fins i tot suprimir-los amb l’aplicació de la nova llei del ministre Wert.

L’alcalde d’Olot, de la seva banda, ha manifestat sentir-se confiat que el Govern Català sabrà mantenir aquest tipus de matèries i d’altres projectes centrats en els ensenyaments artístics, com el projecte educatiu que ha iniciat l’escola Malagrida d’Olot per potenciar els coneixements musicals dels alumnes.