La Fundació Tommy Robredo prepara la 6a edició de l’Open Memorial Santi Silvas amb 38 tennistes i un miler d’escolars que visitaran les instal·lacions

Des d’aquest dijous i fins diumenge tindrà lloc el 6è Open Memorial Santi Silvas per a tennistes en cadira de rodes. El president de la Funbdació que fa possible l’esdeveniment, a més de director del torneig, Tommy Robredo, ha estat al plató de Les Notícies per explicar les novetats d’aquesta edició. Robredo ha anunciat que aquest any participen al memorial 38 dels millors tennistes d’arreu del món. El nombre d’esportistes inscrits han fet que l’organització hagi hagut d’habilitar un nou quadre en el sorteig, la qual cosa es valora molt positivament des de l’organització, i així ho ha expressat Robredo.

El tennista també ha explicat que aquest dimarts el patrocinador del memorial presentarà a Sant Just Desvern la flota de vehicles adaptats essencials per al trasllar els participants a les instal·lacions del Club Natació Olot, on tindrà lloc el torneig del dijous al diumenge.

El primer acte del Memorial és el sorteig dels quadres, que se celebra aquest dimecres a les 5 de la tarda al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Olot. Robredo ha recordat que és un sorteig obert a tothom i ha convidat els olotins a assistir-hi.

Per últim, el tennista ha destacat el nombre d’escolars de la Garrotxa que aquest any visitaran les instal·lacions del CNO amb motiu del Memorial Santi Silvas. Són un miler d’alumnes, que decobriran de primera part la pràctica de l’esport adaptat i podran preguntar els seus dubtes directament als tennistes en cadira de rodes particxipants al torneig.

x