La Montcalbike, una cursa de BTT que ja ha complert disset edicions, reuneix 200 bikers a Maià de Montcal

Aquest diumenge al matí la BTT s’apoderava un any més de Maià de Montcal en motiu de la dissetena edició de la Montcalbike. Els guanyadors de la prova van ser Martí Torres, en recorreguit curt, Joan Nicolás en recorregut mig i Ramon Esgleyas es en circuit llarg.

Es tracta d’una competició de BTT que aquest any comptabilitzava per al Garrotxcircuit, i que va reunir a 200 bikers d’arreu de les comarques de la Garrotxa i de l’Empordà. El circuit de la prova, amb desnivells agressius i vistes privilegiades, era molt atractiu i tenia tres possibilitats. La volta curta era apte per a tots els públics amb 24 quilòmetres, la volta llarga era dura i competitiva, amb 42, i l’organització també va posar a l’abast la possibilitat de fer una volta mitjana, que no comptava per al circuit però que tenia 32 quilòmetres. Els guanyadors de la prova van ser Martí Torres, en recorreguit curt, Joan Nicolás en recorregut mig i Ramon Esgleyas es en circuit llarg.