El diputat de CiU al Congrés Jordi Xuclà: “L’expectativa és negativa sobre la variant de l’Estat per a aquesta legislatura”

El diputat de CiU al Congrés Jordi Xuclà ha explicat a Les Notícies d’Olot Televisió que el Govern del PP ha faltat a la seva paraula davant d’ell i l’alcalde d’Olot sobre que desenvoluparien el projecte de la variant d’Olot aquest mateix mandat. “Falta un any i mig per a la fi de la legislatura”, ha dit, “i vull posar aigua al vi, però en aquests moment l’expectativa és negativa sobre la variant de l’Estat”.

Jordi Xuclà no ha volgut opinar sobre la reflexió de Duran i Lleida en referència al seu futur polític “perquè encara no li ha escoltat expressar-la”, segons ha declarat. Xuclà, però, no creu que la decisió que prengui Duran pugui desestabilitzar Convergència i Unió. “La societat avança molt ràpida amb el procés”, ha dit. En aquest nou escenari, el diputat creu que poden haver persones i partits que es plantegin recomposar els espais polítics “que poden o no poden ser”, ha dit. Segons Xuclà, l’única manera de saber si aquests nous espais polítics existeixen és a través de les urnes.

x