El ple de Castellfollit de la Roca ajorna l'”adequació” dels sous de l’alcalde i dels regidors

El ple de Castellfollit de la Roca encara no ha votat la proposta per “adequar” la retribució de l’alcalde, Moisès Coromina, a la legalitat. L’equip de govern de CiU va decidir retirar ahir el punt per revisar-lo, després de l’enfrontament que va mantenir durant el ple amb els regidors d’ERC, a l’oposició, que consideren que la proposta continua estant “mal feta” i no compleix els requisits legals.

Des de divendres, l’equip de govern ha presentat fins a tres propostes diferents -la darrera, ahir a la tarda- per donar cobertura legal a una retribució de 6.000 euros anuals per a Moisès Coromina. L’última proposta advocava perquè l’alcalde ingressés els diners en concepte d’indemnització per assistència a plens i reunions.