La diputada d’Unió al Parlament Elena Ribera no creu que la reflexió de Duran i Lleida pugui desestabilitzar la federació

La diputada d’Unió Democràtica al Parlament de Catalunya, ha estat al plató d’Olot Televisió per a una entrevista al programa Pros i Contres que podran veure demà als horaris habituals. A Elena Ribera se li ha preguntat sobre la reflexió que fa Duran i Lleida sobre si ha de dimitir com a número dos de CiU i portaveu de la federació al Congrés.

La diputada respecta la reflexió de Duran. No obstant això, no creu que el que el líder d’Unió acabi decidint pugui desestabilitzar ni la federació. Tampoc no creu que el procés per fer possible la consulta estigui desestabilitzant CiU, i ha posat com a exemple el suport expressat pels electors a les passades eleccions europees.

Deixa un comentari