Els alumnes de 2n de Batxillerat de la Garrotxa i del Ripollès han començat avui les PAU a l’Institut Bosc de la Coma d’Olot

Aquest matí han començat a l’Institut Bosc de la Coma d’Olot les Proves d’Accés a la Universitat. Els 270 alumnes de Batxillerat provinents de les comarques de la Garrotxa i del Ripollès han assistit en la seva totalitat a la convocatòria. Després matí de nervis però amb bones sensacions, els alumnes ja s’han examinat de Castellà, Català, Matemàtiques aplicades a les Ciències Socials, Disseny i Ciències de la Terra.

270 alumnes de les comarques de la Garrotxa i el Ripollès han iniciat avui les Proves d’Accés a la Universitat igual que a la resta de Catalunya. El primer dia de la selectivitat s’ha desenvolupat amb total normalitat a l’Institut Bosc de la Coma d’Olot, que aquest any és el centre docent que acull als alumnes de Batxillerat que han de cursar aquesta prova d’accés. Aquest dimecres els exàmens que s’han dut a terme a partir de les 9 del matí començava el primer, el de Llengua Castellana, una assignatura comuna.

Tot seguit Llengua Catalana, també comuna, i a partir de la una del migdia s’han iniciat les proves de matèries específiques. Depenent del Batxillerat cursat, els alumnes s’han examinat de Matemàtiques aplicades a les Ciències Socials, Disseny o Ciències de la Terra i Medi Ambient. Els alumnes han sortit amb bones sensacions especialment amb la prova de Castellà.

La millor notícia de la jornada ha estat que cap dels 270 alumnes, 55 del Ripollès i 220 de la Garrotxa, han faltat a la convocatòria.

A la tarda els alumnes procediran a acabar la primera jornada de les PAU amb els exàmens d’assignatura específica, o  Dibuix Tècnic o Literatura Catalana.

x