Els equips de l’Open Memorial Santi Silvas es traslladaran amb el Pla Adapta de Ford, amb la col·laboració de la Fundació ONCE

El patrocinador de l’Open Memorial Santi Silvas Ford Plan Adapta, per a tennistes amb cadira de rodes, ha presentat a Sant Just Desvern la flota de vehicles adaptats que serviran per al trasllat dels esportistes participants. Ford i la Fundació ONCE aporten una mostra de tota la seva gamma que integra el Pla Adapta, amb unitats que seran utilitzades per al transport dels equips i altres estaran exposades a l’escenari que acull la prova, el Club Natació Olot. Els vehicles ja s’estan encarregant dels viatges des de l’arribada dels tennistes a l’aeroport i que els traslladaran als seus respectius allotjaments i a les instal·lacions del Club Natació Olot durant tots els dies que duri el torneig de tennis en cadira de rodes, fins diumenge.

Avui se celebra el sorteig dels quadres del sorteig, a les cinc de la tarda al Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Olot, en un acte públic i obert a tothom. Aquest any participen a l’Open més dels 38 participants, compta amb 60 voluntaris per a l’organització de l’esdeveniment, i rebrà més de mil alumnes de les escoles de l’entorn per veure l’espectacle esportiu.

Deixa un comentari