Mor a l’edat de 50 anys l’impulsor de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca a la Garrotxa, Ramon Mateu

L’impulsor de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca a la Garrotxa, Ramon Mateu, va morir ahir a l’edat de 50 anys, víctima d’un càncer.

El 2005, ell i la seva companya van comprar un habitatge i, posteriorment, per l’Euríbor, se’ls va quasi doblar la quota. La situació se li va complicar amb problemes a la feina. Després d’un procés de mobilització de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, van aconseguir la dació en pagament. Durant tot el dia d’ahir, hi van haver moltes mostres de condol a les xarxes socials.

La portaveu de la PAH, Ada Colau, manifestava en una piulada al Twitter la seva “tristor immensa” perquè havia mort “una gran persona” i recordava que li va dedicar el premi Català de l’Any per la millor iniciativa solidària que la Generalitat va atorgar a la plataforma. Avui, a les quatre de la tarda, se celebrarà una cerimònia en record de Mateu a la sala polivalent del cementiri d’Olot.

Deixa un comentari