L’Oficina de Consum de la Garrotxa ofereix xerrades als consumidors sobre les últimes novetats en la normativa de consum que entra en vigor demà

L’Oficina de Consum de la Garrotxa ha iniciat un seguit de xerrades als municipis de la comarca, coincidint amb els canvis i les novetats en la normativa de consum que entren en vigor demà 13 de juny.

Sant Joan les Fonts va ser el primer dels municipis on es van desplaçar les responsables de consum per explicar dels diferents aspectes relacionats amb els serveis i els productes que més reclamacions generen a l’Oficina de la Garrotxa. Una seixanta de persones van assistir a la xerrada de consum, que, a partir d’ara, es realitzarà a altres municipis de la comarca. L’Oficina de Consum aprofita les xerrades per explicar diferents qüestions sobre la contractació productes i serveis. I també informa dels canvis i les novetats d’aquesta nova normativa que entra en vigor. Sessions de consum dirigides als escolars, la consulta del mes i xerrades sobre les novetats que van apareixen en temes de consum són altres de les activitats que realitza l’Oficina de Consum de la Garrotxa.

x