Mercadona comença el procés de contractació de 28 persones que s’integraran a la plantilla de la nova botiga d’Olot

Mercadona ha començat el procés de contractació de 28 garrotxins, que formaran part de la plantilla de la nova botiga que s’obrirà conjuntament amb la futura plaça Mercat. Els garrotxins contractats ja s’estan incorporant a d’altres supermercats de la cadena té operatius a la costa de les comarques de Girona, amb l’objectiu de completar el procés de formació i estar preparats per quan s’hagin d’incorporar a la nova botiga d‘Olot.

L’Elena és veïna de Riudaura i ha estat contractada per treballar en la nova botiga que Mercadona tindrà a les instal·lacions de la nova plaça mercat d’Olot. La seva contractació s’ha fet després del procés de selecció que l’empresa ha portat a terme conjuntament amb l’àrea d’ocupació de l’Ajuntament d’Olot. La nova plaça Mercat es troba encara en construcció, però l’Elena ja s’ha incorporat a la botiga que Mercadona té a Roses. Comença doncs a treballar i es prepara per incorporar-se a la botiga d’Olot quan aquesta estigui en marxa. La preselecció del personal s’ha fet a través del programa de selecció per competències de l’àrea d’ocupació de l’Ajuntament d’Olot. Tant l’empresa com les persones contractades valoren molt positivament el procés.

 

x