Tot preparat pel torneig de tennis adaptat Open Memorial Santi Silvas

Avui a les 10 del matí ha començat l’Open Memorial Santi Silvas. Per tal de començar el torneig, i com és tradicional, ahir va celebrar-se el sorteig dels quadres a l’Ajuntament d’Olot, en un acte on van mostrar-se els vehicles adaptats que transportaran els tennistes fins a les instal·lacions del Club Natació Olot.

Els primers tennistes en cadira de rodes que van arribar ahir a Olot per competir en l’Open Memorial Santi Silvas, van assistir expectants a la conformació dels quadres masculí i femení. A la sala de plens de l’Ajuntament d’Olot no hi era el gran favorit d’aquest any, l’argentí i actual número 4 del món Gustavo Fernández, campió de l’Open l’any passat. No obstant, va seguir el sorteig comunicant-se amb els presents a través del telèfon mòbil. Fins el 2013, el Memorial només havia tingut un campió: el suec Stefan Olsson, que aquest 2014 tornarà a Olot per intentar recuperar el campionat.

El director del torneig, Tommy Robredo, ha desvetllat algun dels grans esportistes que l’acompanyaran a ell i als participants durant l’Open Memorial Santi Silvas. A fora de l’Ajuntament d’Olot, els tennistes participants al campionat han pogut provar els cotxes adaptats que el patrocinador ha proporcionat per al seu trasllat, des de l’allotjament a les instal·lacions del Club Natació Olot.

Amb els quadres del torneig decidits, tot quedava a punt per iniciar un esdeveniment esportiu que contribueix de forma notòria a la promoció internacional d’Olot.

 

INSERT Mar Roca, regidora Esports Aj. Olot

Deixa un comentari