Un miler d’escolars garrotxins visiten el torneig de tennis adaptat Open Memorial Santi Silvas

Avui han començat els partits de l’Open Memorial Santi Silvas, amb l’argentí Gustavo Fernández, campió del torneig de l’any passat, com a favorit d’enguany.

A més,  un miler d’escolars de la Garrotxa han visitat durant tot el matí les instal·lacions del Club Natació Olot per conèixer i aprendre sobre l’esport adaptat. Els alumnes dels diferents centres docents de la comarca de la han pogut provar els mètodes i la complicitat d’aquest tipus de disciplines. Futbol, bàsquet amb cadira de rodes, tennis, atletisme… Els escolars han anat rotant en un circuit plenament esportiu sota la direcció de Tommy Robredo i els monitors del Santi Silvas. La intensa calor no ha impedit que els nens i nenes s’ho passessin d’allò més bé en una jornada divertida on també han presenciat els primers partits de l‘Open.

 

x