La fundació Umbele d’ajuda a la tasca dels missioners a l’Àfrica celebrarà la festa del 10è aniversari a Olot el proper 12 de juliol

Umbele és una fundació que destina els seus diners a finançar projectes de missioners que es troben a l’Àfrica per desenvolupar les seves tasques humanitàries. Un dels missioners a qui Umbele ha finançat projectes és l’olotí Joan Soler. Cada juliol des de la seva fundació, ara fa 10 anys, s’ha celebrat l’anomenada festa del Cremat d’Umbele a Cabrera de Mar per donar a conèixer la fundació i recollir fons. Aquest any, però, amb motiu del 10è aniversri, s’ha volgut canviar d’emplaçament habitual i se celebrarà a Olot, el proper 12 de juliol. Per explicar-nos la iniciativa, els organitzadors de l’acte Arnau Vergés i Jordi Ferrerhan visitat el plató de Les Notícies.

Vergés ha explicat que Xavier Sala i Martín, que és fundador de la fundació, serà a la sala El Torín el proper 12 de juliol, així com alguns missioners, com Joan Soler, que explicaran les iniciatives socials que porten a terme amb els fons recollits per la fundació.

Jordi Ferrer, de la seva banda, ha explicat què cal fer per participar a l’acte. S’ha de fer una aportació de 10 euros que anirà destinats, íntegrament, a un projecte de l’àfrica. La compra de les entrades, que són les aportacions que dónen dret a assistir a tots els actes, es podrà fer des del web de la sala El Torín i a les taquilles del Teatre Principal i de Can Trincheria.

x