La Xarxa d’Entitats de la Garrotxa crea la Taula pel Dret a Decidir d’Olot

La Xarxa d’Entitats de la Garrotxa presentarà dilluns a partir de les 8 del vespre la Taula del Dret a decidir, al saló de sessions de l’Ajuntament d’Olot. L’objectiu de la taula és treballar per fer possible la consulta del 9 de novembre. Es per això que volen integrar el màxim nombre d’entitats i particulars.

La Xarxa d’Entitats de la Garrotxa ha creat la Taula que defensarà el dret a decidir de Catalunya. Així ho destaca en el seu manifest. La iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament d’Olot. La Taula del Dret a decidir es presentarà de forma oficial dilluns a les vuit del vespre al saló de sessions de l’Ajuntament d’Olot.

La Xarxa d’Entitats de la Garrotxa demana la participació del màxim nombre d’entitats i particulars a la presentació, així com la seva integració a la taula per treballar pel dret a decidir.

x