L’Associació de Comerciants d’Olot regalarà la compra a 25 consumidors durant la Shopping Nit

Aquest dissabte de les 8 del vespre a les 12 de la mitjanit se celebra la 4a edició de la Shopping Nit, un esdeveniment nocturn durant el qual els establimetns comercials obren les portes als consumidors en un ambient lúdic amb espectacles i música al carrer. El president de l’Associació de Comerciants d’Olot, Jordi Rovira, ha estat al plató de Les Notícies per explicar els detalls de la vetllada.

Rovira ha explicat que els diferents establiments comercials participants a la Shopping Nit es reserven detalls que sorprendran els consumidors durant la nit. La gran atracció comercial de l’esdeveniment serà, sens dubte, el sorteig que l‘ACO ha ideat. Se sortejaran 25 rembolsaments de la compra fins a un màxim de 200 euros. Durant la vetllada, els consumidors que ho vulguin podran omplir un passaport en què justificaran que han comprat en un mínim de tres botigues. Rovira ha insistit en què aquestes botigues han d’estar agremiades a l’Associació de Comerciants d’Olot. Els compradors podran dipositar el passaport cumplimentat en una bústia que es trobarà a les escales de l’església Sant Esteve d‘Olot, a la plaça Rector Ferrer. El sorteig se celebrarà de forma pública a les 12 de la nit a la plaça Major, coincidint amb la fi del Shopping Nit. Jordi Rovira demana als participants que guardin els tiquets de compra als establiments perquè la seva compra pugui ser rembolsada en cas de resultar guanyadors al sorteig.

Deixa un comentari