L’Open Memorial Santi Silvas ha rebut avui la visita dels usuaris de l’Institut Guttmann

El 6è Open Memorial Santi Silvas ha rebut avui una visita ben especial. Un grup d’usuaris de l’Institut Guttmann ha estat a les instal·lacions del Club Natació Olot.

Els nou membres de l’institut de neuroehabilitació, que tan sols fa tres mesos que van amb cadira de rodes, han tingut la oportunitat de parlar amb el director del torneig, Tommy Robredo, i han pogut veure els partits que s’hi ha dut a terme.

El torneig, ha rebut de nou, la visita de diversos alumnes de les escoles garrotxines que han pogut escoltar el testimoni d’un dels jugadors. Tan alumnes, com jugadors participants estan molt satisfet de poder ser en aquest torneig.

Es preveu que serà una competició molt renyida, però de moment, el 4 vegades campió del Memorial, l’argentí Gustavo Fernández és el clar favorit per a guanyar el torneig.

Demà, hi haurà l’exhibició de tennistes destacats, entre els que hi destaquen el mateix Tommy Robredo o, la novetat d’enguany, el tennista i model de Tossa de Mar, Andrés Velencoso.

Durant tot el cap de setmana, es podrà continuar veient aquest espectacle esportiu amb més de 20 competicions diàries, on hi juguen alguns dels millor tennistes del moment, i que aquest diumenge disputarà l’esperada final.

 

 

x