El CP Santjoanenc desperta del seu somni i cau eliminat de la Copa Catalunya Amateur tot i fer un gran partit (2-3)

El Club Poliesportiu Santjoanenc ha despoertat del seu somni a la Copa Catalunya Ameteur, una nova competició que enfronta als campions de les categories territorials.

santjoanenc

Els de Sant Joan les Fonts, que van aconseguir l’ascens al grup 27 de la Quarta Catalana, disputaven aquest dissabte els setzens de final després de derrotar a dos campions de Quarta i a un Tercera Catalana, el Cassà. Una gesta que va tocar al seu final davant del Roses, també de Tercera Catalana. Això sí, els emporadanesos no ho van tenir gens fàcil i es van endur un bon ensurt.

En la primera meitat, Hicham va avançar als visitants amb un bon gol i va posar costa amunt el matx per als garrotxins. Jawara va ampliar l’avantatge abans del descans a pilota aturada i semblava inviable que els homes de Joan Vila poguéssin remuntar.

Ara bé, aquest Sant Joan és un equip de gestes, de miracles fets realitat, i en el segon acte, Abdel va trobar el forat en una falta directe per colar l’esfèrica a l’interior de la xarxa. Amb l’1 a 2 i l’entrada d’homes frescos al terreny de joc, els locals es van créixer i Malic, amb un gran gol, va posar les taules al marcador fent embogir al Municipal de Sant Joan les Fonts.

La mala sort, però, es va cebar amb els garrotxins ja que un minut després, el porter local va veure com li relliscava la pilota de les mans i li va regalar el gol al davanter emporadanès. Un 2 a 3 que va coure, però que no li resta cap mèrit al Santjoanenc.

El Roses, doncs, jugarà la propera ronda de Copa Catalunya després d’imposar-se a la pluja i a un terreny de joc molt diferent als que estan acostumats. El somni del Santjoanenc s’apaga però la temporada vinent el sol brillarà amb força a Sant Joan les Fonts, hja que l’equip tornarà a la Tercera Catalana.

Deixa un comentari