Jessica Mellado presenta el seu segon disc ‘Gotas de agua’ a El Torín d’Olot

La cantautora olotina Jessica Mellado ha actuat aquest dissabte a la Sala El Torín d’Olot per presentar el seu nou disc titulat ‘Gotas de agua’, un treball autoeditat que reflecteix l’evolució de la cantant, mantenint el seu estil personal. Prop de les 250 persones van assistir al concert i van participar de la iniciativa solidària que s’hi amagava.

Jessica Mellado ha presentat a la ciutat el seu segon disc ‘Gotas de agua’, un treball més madur amb 11 temes de pop-rock composats per la cantautora. Ha estat produït per Jordi Carles i gravat, mesclat i masteritzat als estudis Musiclan de Figueres, amb els músics: Jordi Carles, Ricard Vives, Àngel Abad, Òscar Rivero i Manel Gaspar. El concert també disposava d’una barra solidària. Tots els diners que s’hagin aconseguit amb aquesta aniran a parar al projecte ‘El somriure de la Carla’, una noia d’Olot de cinc anys que pateix atrofia muscular espinal.