La 4a edició de la Shopping Night torna a emplenar els carrers del centre de la capital garrotxina

Una nova edició del Shopping nit, amb descomptes especials, sorteigs i espectacles musicals, ha atret visitants d’arreu al centre de la capital garrotxina. Dissabte els establiments comerciants d’Olot van mantenir les seves portes obertes fins mitjanit, una iniciativa que organitza l‘Associació de Comerciants d’Olot des del 2011 i que repeteix èxits cada any.

Fa quatre anys que l’Associació de Comerciants d’Olot organitza la Shoping night, un esdeveniment en què els comerços de la ciutat obren les seves portes als consumidors de les 20h del vespre a les 00h de la nit, en un ambient lúdic i espectacles amb música al carrer. Visitants d’arreu de la comarca però també molts d’altres províncies aprofiten la vetllada per passejar, comprar i beneficiar-se dels descomptes i promocions que ofereixen alguns establiments.

Com cada any, l’ACO ofereix als consumidors la possibilitat de participar en un sorteig, enguany es tractava de 25 reembossaments de la compra fins a un màxim de 200 euros i un sopar al restaurant Les Cols per a dues persones. Per participar, els consumidors només havien d’omplir el passaport per justificar que havien comprat en 3 establiments associats al gremi.