L’argentí Gustavo Fernández revalida el títol de campió al 6è Open Memorial Santi Silvas

La competició, que ha omplert de vida, esport i valors les instal·lacions del Club Natació Olot aquesta setmana, ha tocat avui al seu final en l’any que complia sis edicions. El gran favorit i guanyador l’any passat, Gustavo Fernández, ha complert els pronòstics derrotant a la gran final al britànic David Phillipson (6-3/6-2). El Memorial Santi Silvas ha estat novament un èxit tot i que enguany la pluja ha fet la guitza als jugadors durant el cap de setmana.

La sisena edició de l’Open Memorial Santi Silvas ha arribat aquest migdia al seu final després d’una setmana plena d’esport, companyerisme i emoció a les instal·lacions del Club Natació Olot. En una jornada de diumenge que el temps sí que ha respectat, el públic no s’ha volgut perdre la gran final del quadre masculí entre el britànic David Phillipson i el favorit, Gustavo Fernández. Amb només vint anys, el tenista argentí és el número 4 del rànquing mundial i avui ha demostrat per què. Amb un tennis de bella factura i amb cops mestres que han tombat a un gran rival, Fernández s’ha proclamat campió derrotant Phillipson per dos sets a 0. El britànic ha fet un gran partit però no ha pogut amb la qualitat de Gustavo.

Això sí, David Phillipson s’ha pogut reafirmar en la final de dobles. Acompanyant al guanyador de les quatre primeres edicions del santi Silvas, Stefan Olsson, han pogut tombar als joves Martín de la Fuente i Roberto Chamizo, que han fet una gran actuació però han estat inferiors al rival. D’altra banda, ahir es va disputar la final del quadre femení. En un matx que es va haver d’interrompre durant 3 hores a causa de la pluja, Louise Hunt va derrotar per dos sets a zero a l’espanyola Lola Ochoa. Aquestes dues tennistes van ser les guanyadores, en equip, dels dobles femenins. Una bona prova que en aquest Open Memorial Santi Silvas, la competició sempre passa a segon pla i els valors més importants de l’esport com l’esperit de superació, el compenyerisme, el joc en equip i la solidaritat prenen força d’una manera esplèndida.

Així doncs, ja s’han complert sis edicions d’un torneig que és dels més atractius del circuit en tennis adaptat, i que organitza la fundació Tommy Robredo. Any rera any, sembla ser que aquest torneig deixa amb gran regust de boca al públic i permet als participants mostrar les seves aptituds.

x