El sindicat CNT denuncia contractes irregulars i ‘mobbing’ laboral en diversos comerços del centre d’Olot

Aprofitant la celebració del Shopping Nit, el sindicat CNT va protagonitzar concentracions davant de diversos comerços d’Olot per protestar contra el tracte que hi han rebut dues treballadores fins al seu acomiadament, unes pràctiques que, segons han denunciat, no complien la legislació vigent.

La CNT reclama que el propietari d’aquestes botigues s’assegui amb els representants sindicals per arreglar una situació que consideren injusta. Si no, anuncien que les accions directes al carrer continuaran “de forma indefinida”, segons apunten en un cominicat que han repartit als ciutadans. Paral·lelament, el sindicat ha interposat una demanda a instàncies judicials contra la propietat d’aquests establiments comercials.

x