La selecció de Barcelona Nord s’endú els Campionats Territorials de Catalunya d’hoquei Infantil

Les instal·lacions del Club Hoquei Olot acollien durant tot aquest cap de setmana el millor hoquei de base en la categoria infantil de tot Catalunya.

Les principals seleccions territorials del nostre país es reunien al pavelló garrotxí per disputar uns duels molt competitius i d’un nivell molt elevat. Girona, Tarragona, Lleida, Barcelona Nord i Barcelona Sud, juntament amb la selecció andorrana, van enfrontar-se entre sí i van mostrar per què Catalunya és el bressol de l’hoquei mundial. Tot i que el torneig va estar molt igualat, Barcelona Nord, finalment, va ser la selecció campiona dels territorials infantils catalans, seguida del combinat andorrà i Girona va completar el podi.  En tres jornades esportives que van omplir les graderies del pavelló, el Club Hoquei Olot va estar a l’alçada de l’acte i va demostrar ser un gran anfitrió.

En la jornada de dissabte, també hi va haver espai per a l’hoquei femení. Dos conjunts catalans sub-16, format una selecció A i una B, van enfrontar-se entre sí en un partit amistós d’exhibició que va finalitzar amb empat a 1. Olot, doncs, va ser la capital de l’hoquei Infantil i el club en va extreure una valoració molt positiva. Cal recalcar que el CH Olot aportava un jugador a la selecció gironina, David Puigvert, que va deixar el pavelló ben alt.