Troben un home mort des de feia mesos al pis que tenia llogat al barri de Montolivet d’Olot

Joan Piella, veí d’Olot de 61 anys, ha estat trobat mort aquest matí al pis on es trobava de lloguer, al número 9 del passatge Joaquim Ruyra, al barri de Montolivet. Ha estat el propietari del pis qui l’ha trobat mort quan ha entrat a l’habitatge. El cadàver es trobava en un avançat estat de descomposició. Es creu que podria fer mesos que havia mort. De fet, els veïns del carrer asseguren que feia mesos que no el veien.

A dos quarts d’una, els bombers han entrat al pis alertats per la Policia Municipal d’Olot. Poc més tard han arribat el jutge i el forense, que han procedit a l’aixecament del cadàver, sobre les quatre de la tarda. L’autòpsia determinarà les causes de la mort i en quin moment va produir-se.

L’home tenia 61 anys i vivia sol. Patia sobrepès i tenia problemes de mobilitat. Els veïns asseguren que no sortia gaire de casa. Feia uns dos anys que vivia a l’habitatge com a llogater. No se li coneix cap familiar proper tret d’una filla que viu a Girona i de qui no s’han donat més detalls. El menjar el demanava a una botiga propera que li portava al domicili, però els responsables de l’establiment asseguren que feia més de tres mesos que no li havien fet cap servei. Actualment, l’home no tenia cap veí que visqués a tocar del seu pis, tot i que sí que hi viuen algunes famílies al mateix carrer. Aquestes persones han assegurat a Olot Televisió que feia tres mesos que no veien a l’home que han trobat mort a l’interior de l’habitatge.