El talentós migcampista garrotxí Òscar Sielva torna a casa i fitxa per la Unió Esportiva Olot

La Unió Esportiva Olot està animant el mercat en els últims dies i ha anunciat avui una incorporació de nivell. El garrotxí Òscar Sielva, que ja sonava amb força com a reforç de l’equip la temporada passada, ha fitxat pels olotins. D’altra banda, també es va comunicar ahir que Sergio Maestre, procedent del Badalona, és nou jugador del conjunt d’Arnau Sala. El que no seguirà vestint la samarreta de l’Olot, però, és el porter Sergio López.

El migcampista garrotxí Oscar Sielva torna a casa. La Unió Esportiva Olot ha anunciat avui el fitxatge de l’olotí de cara a la següent temporada. Sens dubte és un reforç ambiciós per al mig del camp del conjunt d’Arnau Sala, que d’aquesta manera s’assegura la contractació d’un dels jugadors de referència de la comarca. Sielva va debutar amb tan sols disset anys a Primera Divisió amb el Reial Club Deportiu Espanyol. En el palmarès de l’olotí hi destaca l’Europeu que va aconseguir amb la selecció espanyola el 2009. Els darrers 4 anys, el talentós jugador garrotxí ha passat pel Cartagena a 2ª Divisió, pel filial del Màlaga on va intercalar entrenaments amb el primer equip i l’última temporada va fer la pre temporada amb el Barça B, el Girona i va estar a prova amb el filial del Swansea anglès. A més el mig del camp olotí ja es va perfilant ja que ahir, el club va anunciar la contractació del jugador del Badalona Sergio Maestre. Tot i la seva edat, tan sols té 23 anys, Maestre ja té sobrada experiència a la categoria. Al mig del camp, Arnau compta ara amb Abel Solé, Èric Vilanova, Sergio Maestre i Òscar Sielva.

El que no seguirà vestint la samarreta de la Unió Esportiva Olot és el porter reusenc Sergio López, que no ha renovat després de complir una temporada al club, on ha gaudit de poques oprtunitats. La porteria queda ara amb només un inquil·lí: Wilfred, després de la marxa d’Òscar Fornés, Aleix Prunés i Sergio López.

x