La nova associació cultural olotina Litterae s’estrena amb l’organitació del recorregut literari ‘Camí de l’Exili’ a la Vajol

Els promotors de l’activitat cultural La Vetlla s’han agrupat en una nova associació anomenada Litterae que a partir d’ara intensificarà l’agenda d’activitats culturals organitzades al llarg de l’any. Per celebrar la fundació de l’associació, el col·lectiu ha organitzat una recorregut literari al llarg de la Ruta de l’Exili, a la Vajol, que tindrà lloc el proper diumenge 29 de juny.

Fa dos anys que els paratges de La Canova d’en Solà, a Batet de la Serra, acullen per setembre l’acte anomenat La Vetlla. Aquesta activitat va ser promoguda per Rosa Maria Guitart, Meius Ferrés, Jordi Llavina i Àngela Montasell per interrelacionar la literatura amb altres expressions culturals. Ara, els fundadors de la Vetlla i altres persones vinculades han decidit agrupar-se sota l’associació anomenada La Vetlla, amb la intenció d’intensificar l’agenda d’actes al llarg de l’any

Per celebrar la fundació de l’associació, el col·lectiu ha organitzat una recorregut literari al llarg de la Ruta de l’Exili, a la Vajol, l’Alt Empordà, que tindrà lloc el proper diumenge 29 de juny. L’associació Litterae organitzarà un autocar que sortirà del supermercat Consum d’Olot a les vuit del matí. La jornada costa 10 euros.

Per inscriure’s en aquesta activitat, cal posar-se en contacte amb el correu electrònic de la nova associació. litteraelletres@gmail.com.

 

 

x