Els Amics de les Arts actuaran a Olot en un concert solidari en benefici de la lluita contra el càncer infantil

La Plaça de Braus d’Olot acollirà a principis d’aquest estiu un concert de luxe i amb objectiu 100% solidari. Els Amics de les Arts actuaran aquest proper 11 de juliol a la capital garrotxina, una iniciativa promoguda per la Fundació de Noel Alimentària Albert Bosch, que treballa en la curació del càncer infantil a la planta de pediatria de l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona.

La Fundació Albert Bosch, que forma part de l’empresa garrotxina Noel Alimentària, treballa per ajudar a la investigació en la curació del càncer infantil a la planta de pediatria de l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. Aquesta entitat ja ha estat protagonista de moltes iniciatives culturals i musicals en els darrers mesos i aquest estiu ha aconseguit que un dels grups de referència del panorama musical català col·labori en la seva tasca amb un concert del qual tots els beneficis aniran destinats a la causa de la Fundació.

Els Amics de les Arts actuaran el proper divendres 11 de juliol a la plaça de Braus d’Olot presentant el seu nou disc. La roda de premsa de presentació al B-Creck de la Solfa d’Olot va comptar amb la presència d’Albert Bosch, el Dr. Josep Sánchez de Toledo, cap del servei d’Oncologia i Hematologia pediàtrica de l’Hospital la Vall d’Hebron, Ferran Piqué i Joan Enric Barceló en representació dels Amics de les Arts i l’alcalde d’Olot Josep Maria Corominas. Cada any des de 2010, Els amics de les arts es proposen fer un concert amb causes benèfiques i enguany han escollit la causa de la Fundació Albert Bosch.

Aquest concert solidari comptarà amb la col·laboració del grup CyBee, que actuarà a les 8 del vespre, fora de les instal·lacions de la plaça de braus d’Olot com a teloner. L’Ajuntament d’Olot i altres empreses garrotxines com Natrus, repartint hamburgueses al concert i posant el seu  gra de sorra, també faran possible aquesta iniciativa.

x