L’Escola d’Art d’Olot completa la instauració dels primers estudis universitaris amb els projectes finals de la primera promoció de graus superiors

Aquesta setmana, els 12 alumnes de la primera promoció de graus de l’Escola d’Art d’Olot han presentat els projectes finals. Són els alumnes del grau de disseny gràfic i els de disseny d’interiors. Amb la conclusió d’aquesta primera promoció, l’Escola d’Art completa la implantació d’estudis universitaris al centre olotí, un recorregut transcorregut de forma satisfactòria, segons la valoració de docents i alumnes.

L’equip docent de l’Escola d’Art d’Olot exposa aquests dies orgullós el cartell promocional dels projectes finals dels alumnes que han completat els primers graus cursats al centre. Són 8 alumnes del grau de disseny gràfic, que dimarts van presentar el seu projecte al Centre Els Catòlics d’Olot, i 4 alumnes de disseny d’interiors, que ahir exposaven els seus treballs a la sala d’actes de l’Escola d’Art. L’Alba Prats ha estat una d’aquests alumnes. El seu projecte s’anomena Talent Factory, i ha consistit a dissenyar un espai per a la recerca, descoberta i promoció dels talents artístic.

Juntament amb els alumnes del grau de disseny d’interiors, també han presentat els projectes finals els últims alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Olot. Entre els seus treballs, es podia veure aquesta innovadora sala de vetlles. Als estudiants de la diplomatura de disseny d’interiors els ha tocat viure els anys d’impàs cap a l’assumpció d’estudis universitaris, però la valoració és positiva. Amb la conclusió d’aquesta primera promoció, l’Escola d’Art completa la implantació d’estudis universitaris al centre olotí, un recorregut transcorregut de forma satisfactòria, segons la valoració de docents i alumnes.