L’olotí Enric Calzada presenta el seu primer llibre

‘Per sucar-hi pa!’ és un recull de converses i anècdotes sorgides en les desenes de sopars que un grup de gironins residents a Barcelona organitzaven amb alguns convidats il·lustres de la política, la societat i la cultura catalanes.

per sucar-hi pa

Calzada, un dels impulsors d’aquests actes, no ha volgut perdre la oportunitat de divulgar algunes de les revelacions que aquestes personalitats van fer durant els sopars-tertúlia, ja que creu que moltes podrien ocupar portades de diari. A les sobretaules hi han assistit convidats com Jordi Pujol, Oriol Junqueras, Artur Mas, el Dr. Estivill o el president de Raventós i Blanc.

La presentació del llibre, que ha comptat amb la col·laboració de l’escriptor Lluís Busquets, va tenir lloc divendres a Can Trincheria amb la presència d’una convidada d’excepció, l’olotina i directora de la revista d’història Sàpiens, que va encarregar-se de presentar ‘Per sucar-hi pa!’.