Sant Joan les Fonts comença la seva Festa Major

El municipi garrotxí celebra del 21 al 28 de juny la seva festivitat coincidint amb la màgia de la revetlla de Sant Joan. Durant aquests dies s’han programat multitud d’actes per a tots els públics: sardanes, concerts, pàdel nocturn, presentacions de llibres… i també s’ultimen els detalls de l’espectacle estrella de la festa, la Nit de les Dones d’Aigua.

DONES AIGUA

A més, l’ajuntament ha aprofitat l’ocasió per inaugurar la reforma de dos equipaments turístics del poble: una nova oficina de Turisme a Ca l’Esquirolet i també la rehabilitació del Castell de Juvinyà, que s’ha reformat per dins amb noves exposicions. De tot això en parlarem a l’entrevista del MAC Exprés d’avui. Convidem al regidor Josep Roca i a la bruixa i organitzadora de les Dones d’Aigua Imma del Destí, que ens explicarà les novetats de l’espectacle i la màgia que l’envolta.