Ferran Bosch guanya la tercera edició de la cursa de muntanya Puja i Baixa a Aiguanegra, de Sant Joan les Fonts

Gairebé una trentena d’atletes s’han reunit aquestl matí a les instal·lacions del Club Poliesportiu Santjoanenc per fer el Puja i Baixa a Aiguanegra, una cursa que enguany ha complert tres edicions i que augmenta de mica en mica el nombre d’inscrits. Aquesta prova, en plena Festa Major del municipi garrotxí de Sant Joan les Fonts, se l’ha endut Ferran Bosch, del Club Natació Olot.

La tercera edició del Puja i Baixa a Aiguanegra va mica en mica però creix any rere any. Aquesta intensa i atractiva cursa de muntanya s’ha dut a terme aquest dissabte, en plena Festa Major de Sant Joan les Fonts, amb una trentena de participants molt repartits entre homes i dones. Una prova amateur que permet que tothom pugui gaudir-la, des dels que van més ràpid fins als que, al seu ritme, la volen acabar sense cap pressió.

Amb desnivells de vertigen, camins boscosos i grans vistes, la curs consta de 10 quilòmetres lents a l’hora de pujar, però molt ràpis en baixada. El guanyador de la prova, que l’ha finalitzat quan el cronòmetre tan sols marcava 36 minuts i 35 segons, ha estat el corredor del Club Natació Olot Ferran Bosch. Bosch ha guanyat amb un avantatge de dos minuts sobre els seus dos perseguidors: David Cases, que ha fet un temps de 38 minuts i 27 segons, i Eduard Oller que ha entrat pràcticament al mateix temps amb 38 minuts i 28 segons.

La cursa, peculiar pel seu format curt però intens, ha deixat bones sensacions als corredors, que any rere any es van animant i les inscripcions augmenten. Combinant un recorregut urbà pel municipi de Sant Joan les Fonts i una zona de muntanya amb grans desnivells, el Puja i Baixa a Aiguanegra ha complert tres edicions.