El CV Olot celebra el Memorial Jordi Mora coincidint amb el bateig de la pista amb el nom del desaparegut membre del club

El Club Vòlei Olot celebrava aquest dissabte durant tot el dia el seu torneig més especial, que tanca la temporada esportiva de la seva base. El Memorial Jordi Mora, que complia 11 edicions, va ser especial, ja que aquesta setmana s’ha confirmat que una de les pistes del pavelló Pla de Llacs passarà a denominar-se com l’homenatjat, que ens va deixar ara fa 15 anys.

Vòlei del de veritat a les instal·lacions del Club Vòlei Olot aquest dissabte. El club garrotxí celebrava el seu torneig més important, la cloenda d’una temporada per a la base del club. L’infantil i el cadet femenins dels olotins competien en el Memorial Jordi Mora, que complia 11 edicions.

JORDI MORA IMATGE TORNEIGEnguany els convidats al torneig eren el Club Esportiu Eduvolei l’Ametlla, el Sant Esteve Sesrovires i el Vilassar. Les dues competicions des van decidir amb una fase classificatòria al matí, que enfrontava a tots els equips contra tots, i una fase final a la tarda. En la categoria infantil, l’equip millor classificat en la jornada matinal era el que guanyava, i en cadet, es disputaven semifinals i final. El CV Olot hi aportava dos equips infantils i un de cadet. L’infantil A va guanyar el torneig, el segon equip va ser quart en la seva categoria, i en cadets les campiones van ser les jugadores del CV Vilassar, que van disputar la final contra l’Olot.

La de dissabte va ser una edició molt especial per al Memorial Jordi Mora. L’any en que es complien 15 anys de la mort d’aquest membre entranyable del CV Olot, i en el Ple de dijous a l’Ajuntament d’Olot es va aprovar que una de les pistes del pavelló Pla de Llacs es passava a batejar amb el seu nom. Jordi Mora encara és molt present en la ment dels integrants del Club Vòlei Olot i a partir d’ara, a més, el seu nom serà sempre visible a la pista on es juga a l’esport que més li agradava

Després de l’entrega de trofeus es va inaugurar la nova pista i una placa d’homenatge a una figura que mai s’oblidarà a la capital de la Garrotxa. Cada any, el torneig de base Memorial Jordi Mora, creix una miqueta més.

 

Deixa un comentari