Olot aporta joves incorporacions a la tradicional Sardana de Corpus

L’últim acte multitudinari d’aquest cap de setmana ha estat el ball de la Sardana de Corpus d’aquest matí. La tradició marca que l’alcalde de la ciutat convidi diverses parelles a ballar l”Adéu Vila d’Olot’ a la plaça Major. Aquest any, amb la sorpresa d’incorporacions força joves.

Un any més, Olot omple de festa el seu centre amb motiu de la Sardana de Corpus. Olotins i olotines, provinents de diverses entitats, queden per realitzar una cercavila en parelles pel centre de la ciutat que desemboca al bell mig de la plaça Major. Allà tots els participants s’agafen de les mans per ballar el tradiconal ‘Adéu Vila d’Olot’ davant dels dels gegants. A banda de les parelles ja presents en altres edicions, enguany la festa ha estat una mica més especial gràcies a les noves incorporacions a la sardana, les dels joves components de Flor de Fajol.

 

Deixa un comentari