El conseller de Territori, Santi Vila, inaugura el bus Exprés.cat entre Olot i Girona, amb 16 expedicions diàries de dilluns a divendres

L’1 de juliol s’estrenarà el primer bus exprés.cat que comunicarà Girona i Olot amb 16 expedicions diàries de dilluns a divendres. Amb aquest nou servei els usuaris de les dues capitals de comarca disposaran de sortides cada 2 hores. Per aquest estiu també es milloraran les comunicacions entre els municipis de la Costa Brava i l’aeroport de Girona.

És el primer bus Exprés.cat que es posarà en funcionament a les comarques de Girona. Comunicarà Olot i Girona amb 16 expedicions diàries, 8 per sentit de dilluns a divendres. D’aquestes, 5 en sentit Girona i 4 en sentit Olot tindran una parada a Besalú, i la resta seran directes entre les dues capitals de comarca. D’aquesta manera els usuaris disposaran de sortides cada dues hores.

Operada per Teixa, és l’onzena que s’implanta a Catalunya, ja n’hi ha 8 a la demarcació de Barcelona i dues a Tarragona. Aquesta nova línia circularà per la C-66 i l’A-26. L’alcalde de Girona assenyala que en poc temps s’ha millorat el transport públic a la demarcació. Per la seva banda, l’alcalde d’Olot ha destacat ser un servei molt competitiu amb el que és el transport particular.

A més es té previst que al llarg dels pròxims anys s’implantin les línies de Blanes-Lloret, Figueres-Roses, i Girona amb Santa Coloma de Farners, Palamós, Lloret de Mar i Torroella. D’altra banda, es milloraran les comunicacions per aquest estiu entre els municipis de la Costa Brava i l’aeroport amb 16 expedicions al dia amb els municipis de la Costa Brava centre, 18 amb la Costa Brava sud i 40 amb Girona.

 

Deixa un comentari