La Nit de les Dones d’Aigua 2014 de Sant Joan les Fonts renova el vestuari d’actors i balladors

Sant Joan les Fonts organitza, com és habitual des del 2004, la Nit de les Dones d’Aigua. Tindrà lloc a dos quarts d’11 a l’entorn del pont medieval del municipi. Aquest any, l’elenc d’actors i dansaires han renovat el vestuari per a l’espectacle.

Com ja és habitual, coincidint amb la revetlla de Sant Joan, a Sant Joan les Fonts té lloc un espectacle únic de dansa i teatre: La nit de les dones d’aigua. L’espectacle de la màgica i misteriosa llegenda de les dones d’aigua es representa des de l’any 2004. A dos quarts d’11 de la nit, uns éssers fantàstics apareixeran, acompanyats dels follets i fades dels boscos. Aquest any, els actors i balladors han renovat totalment el seu vestuari. L’argument de l’espectacle sempre és una sorpresa. L’organització ha avançat que la història girarà entorn de l’orígen de la vida. A les dones d’aigua li seguirà l’espectacle pirotècnic de la Nit de Sant Joan.