L’ocupació turística pel pont de Sant Joan a la Garrotxa arriba al 52% gràcies a les activitats programades pels ajuntaments, Turisme Garrotxa i l’Associació d’Hostalatge

Tot i l’inici de l’estiu, l’oferta d’allotjaments a la Garrotxa amb motiu del pont de Sant Joan ha experimentat una lleugera millora respecte de passades edicions i aquest any l’ocupació turística de la comarca se situa al 52%. Contribueixen a aquesta ocupació l’oferta dels diferents municipis i les activitats organitzades o que compten amb el suport de Turisme Garrotxa, com el les rutes del GPS o la nova programació de la Primavera en Família.

‘Primavera en Família’ és una iniciativa turística nova organitzada aquest any per l’Ajuntament d’Olot i l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa. Consisteix e oferir l’estada i el menú infantil de franc al primer nen de la família durant els caps de setmana fins a finals de juny. Paral·lelament, s’han programat més de 60 activitats per fer en família en aquesta època de l’any.

x