Comencen les obres per eixamplar les voreres del carrer Esgleiers, que obligaran a desviar el trànsit

Han començat al carrer Esgleies les obres d’eixamplament de les voreres que obligaran a desviar el trànsit durant un mes i afectaran a la circulació de vehicles per la zona. Es tracta d’una millora pensada per a afavorir els vianants. Se suprimiran les places d’aparcament i s’ampliaran els dos costats de vorera.

Avui és el primer dia on s’activa el desviament de trànsit per les obres d’eixamplament del carrer Esglaiers. Els vehicles ja no poden circular per aquest carrer en el tram comprès entre el carrer Macarnau i l’Estires. Els treballs han començat avui i s’acabaran el 25 de juliol segons ha informat el consistori olotí. L’obra consisteix en ampliar les voreres actuals fins a una amplada d’un metre i mig, a més de la renovació de tot el paviment de la mateixa vorera en els dos costats del carrer. El principal canvi és que se suprimiran les places d’aparcament, en un carrer que tindrà un sol sentit. Es tracta d’una reforma que pretén afavorir la circulació dels vianants.

Durant les obres es veurà alterada la circulació i hi haurà algunes modificacions. La circulació pels carrers Francesc d’Assís i Estires entre l’Esgleiers i el Germanes Fradera serà en sentit únic de pujada. Al Firal, les pilones del davant del Casibno seran obertes des de les 7 del matí fins les 9 del vespre per permetre l’accés al passeig. El pas per a vehicles a les finques que hi ha entre el carrer Macarnau i la cruïlla del carrer Esgleiers també serà autoritzat únicament als veïns. Per últim, l’Ajuntament informa que els contenidors de recollida selectiva del carrer Esgleiers es traslladaran i situaran de manera definitiva al final del carrer Francesc d’Assís.

Deixa un comentari