L’Oficina de Consum recorda que es pot renunciar als aparells per millorar la salut o als serveis de subministrament de gas comprats els darrers dies en el domicili

Aquests últims dies l’Oficina de Consum de la Garrotxa ha rebut la consulta d’usuaris que han contractat des de casa diferents serveis i productes relacionats amb el subministrament de gas o aparells per millorar la salut. Els consumidors, després de la visita de comercials, han signat un contracte de compra. Davant d’aquesta situació, l’Oficina de Consum recorda un seguit de mesures poden fer-se arran de la modificació de la llei de consum, en cas que el consumidor es penedeixi de la seva compra.

L‘Oficina recorda que poden renunciar al producte o servei durant 14 dies. També recorda que si es renuncia al producte o el servei durant 14 dies, l’empresa està obligada a tornar-los els diners. Per a això, cal que quedi constància de l’anul·lació del contracte. La millor manera és un burofax o una carta certificada amb rebut. L’opció telefònica no és vàlida.