La UE Olot anuncia les incorporacions del davanter Enric Gallego i el jove polivalent David Márquez per la propera temporada

La Unió Esportiva Olot segueix perfilant el seu equip de cara la temporada vinent amb l’objectiu de fer un salt qualitatiu a la categoria. Ja són vuit les incorporacions que ha anunciat el conjunt d’Arnau Sala.

Ahir els olotins van anunciar el fitxatge del davanter Enric Gallego, provinent del Badalona. Gallego és sobradament conegut pels garrotxins. La temporada de l’ascens a la divisió de bronze, el davanter ja va fer la guitza a la Unió Esportiva Olot jugant amb el Cornellà, que fins l’última jornada va disputar-li el campionat de lliga de tercera divisió als garrotxins. Aquesta temporada Enric Gallego ha jugat a Segona B amb el Badalona i arriba per completar una potent línia d’atac amb Carlos Martínez i Uri Santos. D’altra banda, avui el club també ha anunciat que David Márquez, un jove jugador polivalent que pot actuar de lateral, extrem o interior, també s’incorpora a la plantilla. Fill del mític Tintín Márquez, ocuparà plaça sub-23 i aquesta temporada ha jugat al Santboià.

x