La programació de la Cua del Drac 2014 arriba carregada amb 220 activitats i omplirà 80 dates aquest estiu

La programació d’activitats de la Cua del Drac d’aquest 2014 ja està definida. Es tracta d’una planificació de consolidació respecte a les activitats de l’any passat i amb una oferta molt àmplia durant tot l’estiu.

Dues-centes activitats durant tot l’estiu. Una àmplia oferta amb una gran varietat, una trentena d’actes culturals diferents i amb un format familiar pensat per als olotins i olotines, però també amb l’objectiu de captar l’atenció del turisme. Així és la programació de la Cua del Drac 2014, que presenta una oferta de consolidació respecte a l’any passat. Un 30% de les activitats seran dedicades als nens i nenes, i la programació es repartirà de manera dispersa per tota la ciutat. L’amplitud de l’oferta avarca uns 80 dies al llarg de tot l’estiu, des de finals de juny fins a les Festes del Tura.

La programació de la Cua del Drac s’ha lligat amb la col·laboració d’entitats i d’algunes empreses privades que han permès ampliar l’oferta. Entre els actes més destacats hi trobem els sopars al volcà de Sant Francesc, que faran un salt qualitatiu en l’oferta musical comptant amb el Cor Geriona. També el sopars d’estrelles sota les estrelles, organitzats pels Tussols, Les Cols i l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa. A més, es podrà gaudir de concerts de renom. El primer, el proper 10 de juliol, un concert solidari amb els Amics de les Arts.