Sant Feliu de Pallerols ofereix un gran ventall d’activitats aquest estiu

Amb el lema ‘Viu l’Estiu a Sant Feliu’, Sant Feliu de Pallerols ofereix durant tot l’estiu un seguit d’activitats culturals, lúdiques i festives per a gent de totes les edats. L’Ajuntament de Sant feliu de Pallerols ha fet un gran esforç per aconseguir finançar totes les iniciatives amb l’ajuda de les entitats del poble, les empreses privades que hi hagin volgut col·laborar i, també, fent ús de les subvencions de la Diputació. Finalment, ha destinat 40 mil euros a crear una oferta atractiva perquè els pescallunes i tothom qui ho vulgui passi un estiu ben distret.

Entre les activitats ofertades hi ha els tallers de teatre, cursos de conversa en anglès, taller de fotografia digital, de hip-hop, un taller de cuina freda o activitats, enfocades a servir d’utilitat per al dia a dia, com aprendre a pintar roba o a fer el teu currículum. També s’han organitzat activitats guiades pel poble, per atraure turistes d’arreu al territori. D’altra banda, cada divendres al vespre hi haurà ball, i els diumenges i dissabtes d’altres activitats festives entre les quals hi destaca l’Aplec de la Sardana, d’aquest diumenge.

Una altra de les festes de referència del municipi és la Festa dels Anys 60, que any rere any, aconsegueix reunir a milers de persones i que s’ha consolidat com un dels guateques més grans de l’estiu a la Garrotxa. Se celebrarà el dia 5 de juliol, i hi actuaran, com és habitual, grups de renom d’aquella època. Per a més informació d’altres activitats o per a conèixer els horaris dels tallers i els cursos, consulteu el web: santfeliudepallerols.cat

 

 

 

x