La Coral Croscat celebra el seu 40è aniversari amb un concert transcendental al santuari del Tura

La Coral Croscat compleix 40 anys de la seva creació. Amb motiu de l’efemèride, l’entitat olotina ha celebrat aquest dissabte un concert al santuari del Tura, que demostra l’evolució a nivell artístic de la coral. Fins a un total de 150 espectadors no es van voler perdre aquest espectacle únic.

Tret de les festes majors d‘Olot, poques vegades el santuari del Tura rep una visita tan especial. Aquest dissabte ha estat el torn de la coral que pren el nom del volcà més conegut de la comarca, la Coral Croscat, que enguany celebra el seu 40è aniversari.

Es tracta d’una entitat 100% olotina que va iniciar el seu recorregut fa quatre dècades, al 1973, amb la trobada d’un grup aficionats al cant coral. Ricard Macías va ser clau en l’inici de la coral, agafant les regnes de la direcció. El músic Joan Josep Mayans també ho va ser en el seu desenvolupament, dirigint centenars de concerts i composant diversos treballs monogràfics. Des del 2006, Pau Casteller n’és el director. El santuari va acollir un total de 150persones, les que probablement tampoc es voldran perdre les altres propostes musicals de la temporada de la coral.

x