El Club Bàsquet Olot està preparant la següent temporada després d’assolir els seus objectius en aquest curs esportiu

El Club Bàsquet Olot ja prepara la següent temporada després d’assolir els seus objectius en aquest curs esportiu. El més important per als olotins ha estat la permanència del sènior femení, que ha patit però ha aconseguit la salvació sense fer la promoció de descens, i ha estat a l’alçada de la primera catalana amb escreix.

La idea del Club, que ja està confeccionant la plantilla per a la temporada vinent, és mantenir el bloc i també l’entrenadora, un fet que estan a punt de lligar. Les principals novetats de l’equip seran, si res no canvia en els propers dies, les incorporacions d’una jugadora del Torelló, que ha baixat de categoria, i una altra de l’Uni Girona, que seria un reforç de nivell. D’altra banda hi ha dues integrants de l’actual plantilla que no seguiran.

El Bàsquet Olot espera tornar a mantenir la categoria però aspirar a somiar en objectius un xic més ambiciosos. El club de la capital comptaven enguany amb 18 equips, i la temporada que ve aquest nombre encara s’ampliarà amb la creació d’un altre equip de Base.

La gran novetat, però, és l’ascens del sènior masculí. Tot i fer una gran temporada acabant en el tercer lloc de la taula, no va aconseguir pujar, ara bé, al club se li ha ofert una plaça per a una categoria superior després de la renúncia d’un altre equip i no han dubtat en aprofitar-la. Així doncs, la temporada vinent veurem com la base del Club Bàsquet Olot s’amplia, i els seus principals equips sèniors encaren reptes importants i ambiciosos.