Embutidos Espuña compra una fàbrica a la Pobla de Lillet, al Berguedà

L’empresa olotina Embutidos Espuña acaba d’aterrar a la Pobla de Lillet, a la comarca del Berguedà, on ha apostat per una nova empresa. El grup Espuña va presentar dissabte, amb la presencia del conseller d’empresa i ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig, el que serà una nova planta de fabricació de productes sota una línia anomenada ‘Tapes al minut’.

La proposta parteix del gerent del grup Esteban Espuña que va anunciar fa uns dies l’adquisició d’una fàbrica ubicada al poble i que estava en situació de concurs de creditors. L’operació ha estat valorada en una mica més d’un milió d’euros i les millores que s’han de fer a la planta faran ascendir el pressupost als 2 milions. Amb aquesta compra Espuña amplia el nombre de fàbriques que té repartides per Espanya i el món; dues son a Olot, una a Utrillas, al Terol, i un altra a l’Argentina. La posada en marxa de la fàbrica de la Pobla de Lillet està prevista pels inicis del 2015.

Deixa un comentari